Organisaatio


Kuvassa vasemmalta, Mikko Jokipii, Pekka Riihimaa ja Matteus Markko.

Pekka Riihimaa, manageri

- KTM olen koulutukseltani. Kilpapelaajana en ole toiminut, mutta intohimoinen e-urheilun ystävä ja pelaaja. Siinä sivussa sitten seurannut kilpapelaamista ja sen kehittymistä. Oman intohimon pohjalta perustin Rynnäkköviikset -peliorganisaation, jonka tavoitteena oli alusta alkaen viedä suomalaista kilpapelaamista entistä pidemmälle ja parempaan tietoisuuteen. Tämä SJK-yhteistyö tietysti kulkee käsi kädessä tämän ajatuksen ja tavoitteen kanssa. Olen myös kova perinteisen urheilun ystävä.

Matteus "Sheizu" Markko, pelaajarekrytointi

- Olen ptkän pelihistorian omaava eSports-fanaatikko. Omat pelit alkoivat jo ala-aste ikäisenä. Nintendosta siirryttiin Segaan, josta myöhemmin Playstationiin. PC-pelaaminen alkoi joskus 12-13-vuotiaana aluksi vanhempien koneella ja omaksi pääpeliksi sitten tuli Counter-Strike: Source. Sitähän tuli sitten hakattua reilun 10 vuoden ajan, josta osan pelasin brittiläisessä organisaatiossa. 2012 vuoden olin armeijassa, jonka jälkeen pelaaminen jäi enää huvitteluksi ja harrastamiseksi, mutta eSportsin seuraaminen on ollut aina itselle tärkeää. Nykyään striimailen Twitch.tv palvelussa omia pelaamisiani yleisölle. Tämän oman pelaamishistorian ja eSports-seuraamisen vuoksi tiedän hyvin Suomen eSports-skeneä ja mitkä asiat ovat tärkeitä ottaa huomioon.

Mikko Jokipii, tapahtumatuottaja
- Olen ammatiltani peliorientoitunut tapahtumatuottaja, jonka pääduunina ovat festivaalit sekä elokuvateatterin pyörittäminen. Pelibisnekseen minut tutustutti Jyväskylässä pyörittämäni Launch -baari, joka oli nimenomaan konsolipelaamisen ympärille rakennettu konsepti. Launchissa opin myös toden teolla sen potentiaalin mitä elektronisella urheilulla on. Tämän jälkeen olen toiminut mm. SEULin verkostokoordinaattorina ja olen ollut järjestämässä kahta merkittävää NHL/FIFA -turnauskiertuetta ympäri Suomen vuosina 2013 ja 2015.

Perttu Leppä, fysiikka- ja mentaalivalmentaja
- Opiskelen Jyväskylässä liikunnanopettajaksi. Pelaaminen on ollut lähellä sydäntä aina ja palo pelaamiseen ei ole laantunut ajan saatossa, vaan kasvanut entisestään. Itse en ole kilpapelaajana toiminut, mutta olen aktiivisesti seurannut eSportsin kehittymistä vuosien varrella. Oma intohimo löytyy kilpapelaajien kehittämisestä, heidän harjoittelun optimoimisesta ja hyvinvoinnin varmistamisesta. Perinteisistä lajeista tulee seurattua erityisesti kuningaslaji jalkapalloa.

Yhteys: esports@sjk.fi

Alkuun