Otteluinfo

 

SJK pelaa kaikki kotiottelunsa OmaSp Stadionillla. Talvikauden harjoitusotteluita ja Suomen Cupin lohkovaiheen otteluita, pelataan myös talvikauden harjoituskeskuksena toimivassa Wallsport Areena -jalkapallohallissa. OmaSp Stadion ja Wallsport Areena sijaitsee vierekkäin Seinäjoen Jouppilan urheilukeskuksessa. Osoite on Alaseinäjoenkatu 15.

Liput SJK:n otteluihin saat ennakkoon yhteistyökumppani Lippupiste Oy:n myyntipisteistä ja verkkokaupasta, osoitteesta: lippu.fi sekä OmaSp Stadionilla sijaitsevasta SJK Shopista. Lipunmyynti ottelupäivänä alkaa 1,5 h ennen ottelua OmaSp Stadionin edessä olevan Tapahtumatorin laidassa olevasta lipunmyyntikojusta. OmaSp Stadionilla Carlsberg Sports Bar aukeaa kaksi tuntia ennen ottelua, Stadionin muut myyntipisteet aukeaa tuntia ennen ottelun avauspotkua.

Kaikki katsomot ovat katettuja ja paikat ovat numeroituja pääsylippujen mukaan kaikkialla muualla, paitsi Kannattajapäädyssä. Kannattajapäädyn keskiosa on seisomakatsomoa. Tupakointi ottelutapahtumassa on sallittua vain sille varatuilla alueilla. Huomioithan myös kielletyt esineet, kuten sateenvarjot, pullot, purkit, ilotulitteet ja muut vaaralliset esineet. Porteilla tehdään turvatarkastukset. Itäpääty avataan myyntiin jos ennakkolippuja on mennyt otteluun runsaasti. Runsaslukuisena paikalle tuleville vieraskannattajille avataan Itäpäädyn 114 katsomo, missä heillä on omat palvelut ja sisääntuloportit. Tämä vaatii vieraskannattajilta ennakkoilmoituksen. 

Toisen kerroksen Carlsberg Sports Bar on auki myös ottelun jälkeen. Ottelun aikana ja puoliajalla Carlsberg Sports Bar on käytössä ainoastaan pääkatsomolaisille. Ottelun jälkeen sinne on kuitenkin taas kaikki normaalisti tervetulleita ja siellä on myös otteluiden jälkeiset SJK-pelaajahaastattelut. 

Tervetuloa viihtymään SJK:n ottelutapahtumaan!

Alkuun