123 456 7890

SJK Reservit säilytti piikkipaikkansa Kolmosessa hakemalla selvän voiton Ykspihlajan Reimasta. Kokkolassa pelattu ottelu oli varsin yksipuolinen näytös ja vierailijat parantelivat maalieroansa peräti seitsemällä osumalla.

Ykspihlajan Reima – SJK Reservit 0-7 (0-3)
04 min 0-1 Jesse Sarajärvi
20 min 0-2 Jesse Sarajärvi
28 min 0-3 Mikael Muurimäki
54 min 0-4 Touko Tumanto
65 min 0-5 Petri Huttu rp.
84 min 0-6 Jesse Hautala
85 min 0-7 Miika Asunmaa

Kerho aloitti ottelun jälleen vauhdikkaasti ja jo 4. minuutilla erinomaisen pelin pelannut Touko Tumanto alusti Jesse Sarajärven maalintekoon. Noin vartti myöhemmin sama pariskunta oli jälleen asialla ja pelin juoni tuli kaikille selväksi. SJK vei ja Reima roikkui perässä sen minkä pystyi.

Mikael Muurimäki lisäsi maalisaldoaan hieman ennen 30. minuutin markkia ja tauolle siirryttiin Kerhon johdossa 0-3. Vierailijoiden pelin todellisena kapellimestarina ensimmäisen kolmivarttisen aikana hääri joukkosidontapaikalta takaisin elävien kirjoihin palannut Ville Ylinen.

Toisella puoliajalla Ressut jatkoi maalien latomista. Nimensä pöytäkirjaan merkkauttivat niin Tumanto, Petri Huttu, Jesse Hautala kuin Miika Asunmaakin, joka palasi loppukaudeksi takaisin Seinäjoelle FC Kiistosta. Kerholla oli tänään runsaasti paikkoja vaikka toisenkin seitsemän maalin värkkäämiseen ja etenkin Justin Moose olisi kärjessä ansainnut tekemisestään palkinnon.

Reservien päävalmentaja Jari Kujala oli ottelun jälkeen erittäin tyytyväinen joukkueensa otteisiin. Kaikki pelaajat antavat kentällä kaikkensa yhteisen päämäärän edestä olivat he sitten SJK Reservien runkopelaajia, edustusjoukkueen sopimuspelaajia tai Kerhon omia junioreita. Ressut johtaa tällä hetkellä sarjaa seitsemän maalin erolla Jakobstads Bollklubbiin nähden.

Seuraavaksi Ressut palaa kotikentälle, jossa vastaan tulee aina haastava Norrvalla FF. Kevätkierroksella Kerho kävi hakemassa Vöyristä niukan 1-2-voiton, joten tarkkana saadaan olla tälläkin kertaa. Ottelu pelataan tiistaina 14.8. Nurmon Pallonurmella ja se alkaa klo 19.00. Tervetuloa!

SJK Reservit: Tomas Karike, Janne Hosio, Kalle Taimi (46. Joona Lautamaja), Juha-Jaakko Ulvila, Petri Huttu, Jesse Sarajärvi (78. Jesse Hautala), Ville Ylinen (46. Aleksi Ahde), Jesse Jääskeläinen (70. Samir Bouroussi), Touko Tumanto (60. Miika Asunmaa), Justin Moose, Mikael Muurimäki