123 456 7890

SJK Reservit säilyttivät piikkipaikkansa Kolmosessa voittamalla kotonaan Norrvalla FF:n selvin lukemin 5-0. Maaliero tasapisteissä kakkosena olevaan JBK:hon kasvoi kahdella sen ollen nyt +9 Kerhon hyväksi.

SJK Reservit – Norrvalla FF 5-0 (2-0)
26 min 1-0 Mikael Muurimäki
40 min 2-0 Mikko Väänänen
78 min 3-0 Miika Asunmaa
90 min 4-0 Aleksi Ahde
91 min 5-0 Kalle Taimi

SJK otti pallon hallintaansa heti ensimmäisestä minuutista lähtien eikä luopunut siitä oikeastaan missään vaiheessa. Mikael Muurimäelle ehdittiin pelata parikin avopaikkaa ennen kuin maestro viimein osui 26. minuutilla. Viitisen minuuttia ennen puoliaikaa B-juniori-ikäinen Jesse Sarajärvi alusti hyökkäykseen mukaan nousseelle Mikko Väänäselle tyhjän maalin eikä laitapakki erehtynyt.

Toisella puoliajalla näytti pitkään, että Norrvalla onnistuu pitämään lukemat siedettävinä, mutta viimeisen kympin aikana jalka alkoi vierailijoilla painaa sen verran, että Kerho iski vielä kolmesti. Ensin vaihdosta sisään tullut Miika Asunmaa viimeisteli tyylikkäästi kauden toisen maalinsa Reservien paidassa. Ensimmäisen maalinsa taasen teki ottelun viimeisellä minuutilla A-junioreista Ressuihin nostettu keskikenttämies Aleksi Ahde ja lähes välittömästi neljännen perään saatiin vielä nauttia viidennestä osumasta, kun Asunmaa syötti Kalle Taimen täysin vapaaksi maalin edessä.

Seuraavaksi Reserveillä on edessä todellinen herkkupala, kun bussin nokka kääntyy pohjoiseen reilun parinkymmenen kilometrin verran ja vastaan asettuu aina niin rakas Lapuan Virkiä. Etelä-Pohjanmaan derbyn toinen osa otellaan Lapuan Keskuskentällä sunnuntaina 19.8. ja se alkaa klo 18.00. Viimeksi kun SJK vieraili Lapualla Kakkosessa oli katsomossa varmasti enemmän seinäjokelaisia kuin paikallisia, joten kokeillaan onnistuttaisiinko naapuripitäjän valtauksessa jälleen.

SJK Reservit: Tomi Peltokangas, Mikko Väänänen, Kalle Taimi, Juha-Jaakko Ulvila, Petri Huttu, Jesse Sarajärvi (84. Jesse Hautala), Saku Koskinen (64. Aleksi Ahde), Jesse Jääskeläinen, Justin Moose (70. Miika Asunmaa), Touko Tumanto, Mikael Muurimäki (76. Ville Pakkala)