123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon virolaispelaajat Gert Kams ja Mihkel Aksalu olivat kokoonpanossa, kun Viron A-maajoukkue kohtasi Suomen Baltic Cup turnauksessa Latviassa.

SJK:n Gert Kams ei päässyt tuulettelemaan maajoukkueessa, vaikka oli tehdä Baltic Cupin avausottelussa maalinkin.

Viro pelasi turnauksessa kaksi ottelua ja hävisi molemmat. Ensimmäisessä ottelussa se kärsi tappion Latviaa vastaan rangaistuspotkuilla 0-0 tuloksen jälkeen ja toisessa Suomi oli parempi 2-0 luvuin. Suomen ensimmäisen maalin iski Perparim Hetemaj 49 minuutilla ja toisen puski kulmasta 87 minuutilla Valtteri Moren.

Kams pelasi kahdessa pelissä yhteensä 137 minuuttia ja oli avauksessa Pronssipelissä Suomea vastaan, tullen pois 84 minuutilla. Ensimmäisessä ottelussa Kams aloitti vaihdosta, mutta tuli jo 37 minuutilla loukkaantuneen pelaajan tilalle kentälle. Tuossa ensimmäisessä ottelussa Kams oli päästä iskemään maalinkin, mutta Latvian maalivahti torjui yrityksen. Mihkel Aksalu oli kakkosmaalivahtina molemmissa otteluissa.

Seinäjoella syntynyt Tero Mäntylä ei ollut Suomen maajoukkueen kokoonpanossa Viroa vastaan, mutta pelasi Baltic Cupin ensimmäisessä ottelussa Liettuaa vastaan täydet minuutit. Suomi hävisi Liettualle 1-0 luvuin.

Suomen U21-maajoukkue pelaa sunnuntaina

Huomenna sunnuntaina SJK:n puolustaja Felipe Aspegren on Suomen U21-maajoukkueen mukana, kun Suomi kohtaa EM-karsinnoissa Moldovan. Ottelu pelataan Myllykoskella ja peli näkyy suorana Huuhkaja TV:stä klo 14.00 alkaen.

Koko SJK kolmikko palaa mukaan harjoituksiin viikonlopun jälkeen ja he ovat käytettävissä SJK – MYPA ottelussa ensi keskiviikkona 4.6.