123 456 7890

SJK A-juniorit täydensivät täydellisen derbyviikonlopun, voittamalla suurinumeroisesti Vaasan Palloseuran ja samalla vankistaen paikkaansa SM-karsintasarjan Pohjoislohkon kärjessä.? Toisena olevaan Hakaan on eroa kuitenkin vain piste. Kolmentena olevaan JJK:hon, on eroa jo kuusi pistettä, mutta JJK on pelannut sarjassa vasta kaksi ottelua, kun SJK on pelannut jo neljä. SJK, Haka, JJK ja KuPS ovat pohjoislohkossa tappioitta olevia joukkueita.

SJK U19 – VPS U19 4-1 (3-1)
0-1 11 min Joonas Vahtera rp.
1-1 23 min Jesse Sarajärvi
2-1 31 min Tuomas Rintamäki
3-1 35 min Elias Ahde
3-1 75 min Niko Laaksonen

VPS meni ensin 0-1 johtoon rangaistuspotkusta ja samassa tilanteessa maalivahti Paavo Valakari saa varoituksen suunsoitosta, oltuaan erimieltä rikkeen tapahtumapaikasta.

SJK kuitenkin tasoitti vain kymmenen minuutin jälkeen, kun Jesse Sarajärven kulmapotku uppoaa suoraan vastustajan maaliin. 2-1 maali syntyy, kun yksi kentän lyhimmistä miehistä, Tuomas Rintamäki puskee Sarajärven hyvän kulman komeasti sisään. Lisää tulee kun vain neljä minuuttia edellisestä osumasta, Tuomas Lähdesmäki vapauttaa Elias Ahteen linjan taakse, eikä Ahde erehdy ja 3-1 luvuissa mennään myös tauolle.

Toisella puoliajalla vielä vaihdosta juuri sisään tullut Niko Laaksonen viimeistelee Janne Tuohisaaren loistavan avauksen sisään. ??

Uutena mukana ollut Emil Lidman pelasi 71 minuuttia ja kunhan mies saadaan ajettua kunnolla sisään, on miehestä paljon iloa tulevaisuudessa.

Seuraavaksi SJK U19 kohtaa kärkiamppailussa sarjassa toisena olevan FC Hakan vieraissa, lauantaina 8.3. klo 13.00.

SJK U19: Paavo Valakari, Elias Ahde (74′ Niko Laaksonen), Emil Lidman (71′ Jesse Sundman), Antti Palomäki, Jesse Sarajärvi, Jaakko Vihanta, Janne Tuohisaari, Tuomas, Rintamäki, Valtteri Leppänen (25′ Niko Hietaharju) ja Matti Lähde.

Maalintekijät Niko Laaksonen ja Tuomas Rintamäki.