123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon ja Käpylän Pallon A-junioreiden SM-Sarjaottelu tarjosi peräti yhdeksän maalia. Molemmat onnistuivat maalinteossa jo alkuminuuteilla ja tauolle mentiin SJK:n 2-1 johdossa. Toisella puoliajalla SJK aloitti maalitehtailun ja sen jälkeen joukkueet tekivät maaleja vuorotellen. Lopussa kotijoukkue onnistui maalinteossa kaksi kertaa putkeen ja nappasi ansaitun voiton 6-3–lukemin.

6-3 90 min Jesse Sundman

Molemmat joukkueet onnistuivat erikoistilanteissa ensimmäisen kympin aikana. KäPa siirtyi johtoon viidennellä minuutilla ja SJK:n Jesse Sundman tasoitti hetkeä myöhemmin. Antti Palomäellä oli mahdollisuus viedä SJK johtoon 10. minuutilla, mutta KäPan maalivahti Viktor Muurinen torjui. Hetkeä myöhemmin Joonas Lepistö onnistui ohittamaan maalivahdin, mutta KäPan puolustus oli tilanteessa hyvin mukana ja pystyi blokkaamaan Lepistön laukauksen

Reilun puolen tunnin jälkeen SJK siirtyi ottelussa johtoon. Viktor Muurinen torjui ensin Joonas Lepistön yrityksen, mutta Niko Laaksonen pääsi reboundiin ensimmäisenä ja viimeisteli hienosti oikeaan alakulmaan. KäPalla oli ensimmäisen puoliajan lopulla hyvä tasoituspaikka. Shaggy Kimuenimeso pääsi laukomaan pilkun kohdalta onnistumatta kuitenkaan maalinteossa.

Toisen puoliajan alussa Tuomas Lähdesmäki pääsi vastakkain KäPa-vahti Muurisen kanssa, mutta laukaus lipsahti hiukan oikealta ohi. SJK sai käsivirheen takia rangaistuspotkun 57. minuutilla. Kakkosessa eilen onnistunut Palomäki laukoi rankkarin varmasti maaliin. Viitisen minuuttia tämän jälkeen KäPan Joni Repo kavensi tilanteeksi 3-2. Maalitahti jatkui hurjana, sillä Antti Palomäki iski toisen maalinsa kovan pallotaistelun jälkeen vasempaan alakulmaan. KäPa tuli kuitenkin jälleen maalin päähän. Fifi Ghansah nousi oikealta laidalta ja onnistui ohittamaan vastaan tulleen Ville Viljalan.

Vartti ennen loppua Elias Ahde pääsi kokeilemaan kaksi kertaa lähietäisyydeltä, mutta Viktor Muurinen torjui molemmat laukaukset. 82. minuutilla Ahde onnistui Niko Laaksosen syötöstä ja lopetti KäPan pyristelyt. SJK iski vielä kuudennenkin maalin, kun Tuomas Lähdesmäki kääntyi taidokkaasti rankkarialueen rajalla ja pääsi laukomaan. Lähdesmäen laukauksen Muurinen vielä torjui, mutta riparissa oli ensimmäisenä Jesse Sundman, joka iski loppulukemiksi 6-3.

Oltiin vähän huolimattomia. Tämä ei ollut mikään maaginen suoritus, mutta se riitti kolmeen pisteeseen. Meidän pitää pystyä parempaan ja nopeampaan peliin ja karsia helpot virheet pois. Olisimme voineet olla vähän jämäkämpiä ja huolellisempia, pystymme parantamaan tästä paljon, sanoi SJK U19 -joukkueen päävalmentaja Max Peltonen.

SJK U19: Ville Viljala MV, Aleksi Leppänen, Joona Lautamaja, Arttu Aromaa, Jaakko Vihanta, Janne Tuohisaari, Niko Laaksonen (84′ Martti Uusitalo), Jesse Sundman, Tuomas Lähdesmäki, Joonas Lepistö (61′ Elias Ahde), Antti Palomäki (75′ Tuomas Rintamäki)