123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-nuoret ottivat kauden avausvoittonsa näytöstyyliin Siilinjärven Palloseuraa vastaan. Ottelussa oli revanssihenkeä, sillä Kerhon U19-joukkue hävisi SiPS:lle joulukuussa 1-0. Jo ottelun alkuhetkistä oli kuitenkin selvää, että sama ei toistuisi tässä ottelussa.

10-2 90min Paavo Valakari

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit ratkaisivat vuoden ensimmäisen harjoitusottelun varsin nopeaan tahtiin. Tuomas Lähdesmäki vei kotijoukkueen johtoon jo ottelun 2. minuutilla. Niko Hietaharju ja Joona Lautamaja lisäsivät johdon 3-0:aan reilussa vartissa. Päävalmentaja Max Peltosen opit ja toiveet menivät siis perille, sillä Kerhon A-juniorit olivat liikkeellä hyvällä asenteella ottelun alkuhetkistä lähtien. Lähdesmäki iski 4-0 taukolukemat ja peli oli selvä.

Toinen puoliaika olikin sitten pelailua. Kotijoukkue tyylitteli taululle 10-2 lukemat. 2. puoliajan tähtihetkinä oli Tuomas Lähdesmäen hattutempun täydentyminen, Joona Lautamajan komea vaparimaali ja hyökkääjänä viimeiset minuutit pelannen maalivahti Paavo Valakarin maali.

Ottelun hahmo oli edustusjoukkueessakin onnistunut Tuomas Lähdesmäki, joka iski kolme maalia ja oli järjestämässä neljää. U19-joukkueen päävalmentaja luonnollisestikin tyytyväinen joukkueensa otteisiin.

Vastustaja ei todellakaan ole niin huono, kuin numerot antaa ymmärtää. Jätkät sai vastustajan näyttämään huonolta. Hävisimme SiPS:lle joulukuussa. Toinen puoliaika oli pelailua ja vaihdotkin toki sekoittivat, kommentoi Peltonen.

Seuraavan kerran SJK U19 esityksiä voi ihastella ensi viikon lauantaina 11.1. kun Wallsportissa klo 14.15 alkavassa ottelussa vastaan tulee viime kauden SM-hopeaa voittanut JJK.

SJK U19: Konsta Rintala MV, Matti Lähde, Joona Lautamaja (78. Arttu Aromaa), Tuomas Rintamäki (60. Valtteri Leppänen), Jaakko Vihanta (60. Iiro Kiviluoma), Arttu Aromaa (60. Nicolas Kotamäki, Matias Kangas (78. Jaakko Vihanta), Antti Palomäki (84. Paavo Valakari), Tuomas Lähdesmäki (78. Tuomas Rintamäki), Niko Hietaharju (60. Martti Uusitalo), Teemu Kukila (72. Niko Laaksonen)

Kapteeni Joona Lautamaja johti joukkojaan puolustuksessa sekä onnistui maalinteossa kahdesti.