123 456 7890

Kerho 07 kaatui Kakkosen pohjoislohkossa toisena olevalle Vasa IFK:lle Hietalahden stadionilla Vaasassa. Kerho 07 ehti jo johtaakin Pohjanmaan paikallisottelua, sekä tasoittaa kertaalleen, mutta lopussa vaasalaiset menivät ohi. Pelissä oli myös yleisöä komeasti noin tuhtakunta, kun Vaasassa samaan aikaan järjestetty Wasa-cup -junioriturnauken pelaajat olivat katsomossa. Siten paikalla kuultiin myös innosta vierasjoukkueen kannatustakin.

4-2 88 min Thomas Johansson

Kerho 07 hallitsi ottelun ensimmäistä puoliaikaa ja onnistui moneen kertaan pääsemään maalipaikollekin ja varsin usein hyvällä pelipäällä ollut Juuso Aalto oli näitä rakentamassa.

Ensimmäinen kunnon tilanne syntyi, kun Kim Palosaari syötti A-junnuikäisen Jesse Sarajärven läpi 13. minuutilla, mutta Nylund torjui vedon jalallaan.

Ottelun avausosuman iski sisään Kim Palosaari aivan maalin edustalta, Mikael Muurimäen keskityksestä, kun ensimmäistä puoliaikaa oli pelattu reilut puolituntia. Tilanteessa Muurimäki riisti hienosti pallon VIFK laitapuolustajalta Mustafa Makilta.

Kotijoukkue kuitenkin kokosi rivinsä tauolla ja kentälle tuli paljon kovemmalla asenteella pelaava VIFK. He myös saivat paineen Kerho 07:n päätyyn ja kun ottelua oli pelattu 62 minuuttia Kå;re Björkstrand puski tasoituksen entisen SJK pelaajan, Christian Sundin vapaapotkusta.

Eikä ehdi kulua kuin muutaman minuutti, Robin Nordlund iski vaasalaiset johtoon. Tilanteessa Kerhon maalivahti Joakim Jans torjui ensimmäisen tilanteen hyvin, mutta ikävä kyllä Nordlund ehtii irtopalloon eikä Jans voi toiselle vedolle enää mitään.

Mutta Kerho tuli vielä peliin mukaan lähes samantien, kun Palosaari iski illan toisen maalinsa komealla vedolla, Sundin estelyistä huolimatta.

Kun ottelua oli pelattu runsaat 70 minuuttia, Stanislav Goldberg joutuu kaatamaan rangaistusalueella VIFK pelaajan. Pallo pilkulle ja keltainen Goldbergille. Andreas Strandvall ampui pilkulta VIFK:n 3-2 johtoon.

Myöhemmin Thomas Johansson sinetöiden ottelun loppunumerot vielä 4-2:een.

Jätkät teki todella kovasti töitä pelissä ja varsinkin ensimmäinen puoliaika oli hyvää tekemistä. VIFK alkoi toisella jaksolla ottaa kiinni pikkaisen ylempää ja meille tuli pieni hätä. En tiedä oliko kysymys väsymisestä tai keskittymisestä, joka lopussa herpaantui, kommetoi valmentaja Max Peltonen.

Meillä on nuori jengi, jonka on nopeasti opittava enemmän kylmäpäisyyttä, päättää Peltonen.

Kerho 07:n parhaana palkittiin Juuso Aalto, joka sai yhden veikkaustähden, VIFK:n Nordlund kaksi ja Males Lombo kolme.

Seuraavaan otteluun onkin yli viikko aikaa, kun vasta sunnuntaina 14.7. Kerho 07 isännöi niin ikään Pohjanmaan paikallisottelussa Kokkolan GBK:ta Keskuskentällä.

Kerho 07: Joakim Jans, Kalle Taimi, Teemu Lukkari, Teemu Penninkangas, Joona Lautamaja, Juuso Aalto (67′ Veli-Pekka Pajula), Aleksi Ahde (79′ Jesse Jääskeläinen), Stanislav Goldberg, Jesse Sarajärvi, Mikael Muurimäki (67′ Tuomas Lähdesmäki) ja Kim Palosaari.