123 456 7890

Viides peräkkäinen ressuille
FC Kuffen – SJK Reservit 0-2 (0-1)
11 min 0-1 Samuli Mäenpää
54 min 0-2 Ville Pakkala

SJK Reservit jatkaa puhtaalla pelillä Vaasan Pallopiirin Nelosen kärjessä. Tiistai-iltana joukkue haki vierasvoiton Koivulahdesta kaadettuaan FC Kuffenin kahdella maalilla.

Mainitsemisen arvoista on myös se, että tällä kertaa tehtyjen maalien keskiarvo käytännössä lähes romahti, mutta loistavampi juttu on se, että tällä kertaa omiin ei mennyt ainuttakaan.

– Nelosen peliksi ottelu oli tosi hyvä tasoinen. Kenttä oli upea, keli oli loistava ja vastustajakin pelasi ihan hyvää futista, kehui ressujen valmentaja, Jari Kujala.

Ressut iskivät avausmaalin hienon yhdistelmän päätteeksi jo reilun kymmenen minuutin jälkeen. Jaakko Vähäpesola pelasi pallon Ville Pakkalalle, joka jatkoi kantapäällä pallon Samuli Mäenpäälle. Näin Mäenpää avasi maalitilinsä viedessään vieraat johtoon.

Toisella puoliajalla ressut iskivät toistamiseen. Johannes Saranpään tarjoilemasta sivuvaparista hyvässä vireessä oleva Ville Pakkala sinetöi loppunumerot puskullaan.

– Pikkuisen paremmalla syöttötyöskentelyllä olisimme saaneet revittyä vastustajan puolustuksen ihan riekaleiksi. Nyt he pääsivät lopussa, viimeisen kympin aikana, painamaan ja laukomaan 3-4 kertaa vaarallisesti. Toisaalta, ei “Peltsi” joutunut maalilla oikein edes venymään, tiivisti Kujala hyvät fiilikset.

Ottelussa nähtiin myös Jaakko Lammen ensimmäiset peliminuutit tälle kaudelle ja niitä tuli kerralla heti täydet 90.

SJK Res: Tomi Peltokangas, Sami Metsänranta (70. Herman Mäenalanen), Jaakko Lampi, Vesa Kivimäki, Jaakko Vähäpesola (60. Juuso Koskela), Joonas Kuivalainen (60. Jesse Hautala), Petri Huttu, Johannes Saranpää, Samuli Mäenpää, Ville Pakkala (60. Matias Lampinen), Juho Pajula (55. Olli Rintamäki)